måndag 8 juni 2009

Premier League. Silly Season. Del 1

De tyngsta transferryktena för varje lag i Premier League säsongen 09/10




Arsenal

Carlos Tevez-
Man United-spelaren är på väg bort. Arsenal tros vara en av spekulanterna.

Edin Dzeko-
Wolfsburg-anfallaren har gjort succé den här säsongen. Det känns inte helt omöjligt att Adebayor lämnar klubben och då kan Dzeko bli ett alternativ.

Brede Hangeland-
Norrbaggen har imponerat stort i Fulham den här säsongen. Wenger tros lägga ett bud inom kort.

Aston Villa


Michael Owen-
Hade ingen bra säsong i Newcastle och dras ständigt med skador. Aston Villa ryktas trots detta vara redo att lägga ett bud.

Micah Richards-
Den talangfulle Richards kan vara den ersättaren till Martin Laursen som Martin O´Neil behöver. Ett bud förväntas dyka upp inom kort.

David Bentley-
Den före detta Blackburn-spelaren har floppat i Tottenham och kan nu vara på väg till Aston Villa som blivit av med Gareth Barry.


Birmingham

Joe Hart-
Den talangfulle målvakten har hamnat i skymundan av Shay Given. Birmingham tros vara intresserade av att låna Hart över säsongen.

Carlos Vela-
Den talangfulle anfallaren får inte mycket speltid, en utlåning till Birmingham känns inte omöjlig.

Blackburn

Eidar Gudjohnsen-
Barcelona-anfallaren tros vara på väg till England och Blackburn är en av alla klubbar som tros vara intresserade.

Mathias Fernandez-
Ett riktigt intressant rykte. Mathias är en spelskicklig mittfältare som bidrar med oerhört mycket i Villarreal, övergången skulle kännas konstig men, det är ju trots allt silly season.

Nicola Zigic-
Den långa anfallaren från Kroatien har dragit på sig intresse från både Blackburn och Villa. Tros kunna vara ett substitut till Santa Cruz.


Bolton

Djbril Cissé- Den förre Sunderland-anfallaren står utan kontrakt och Bolton som har haft ett uppenbart problem med anfallsspelet den här säsongen tros vara intresserade.

Miguel Veloso- En ung talangfull mittfältare från Portugal som Bolton har visat intresse för förut. Det är flera mittfältare som ryktas lämna klubben och då kan Veloso vara ett fint tillskott.

Joey Barton- Jag själv förstår inte varför man skulle vilja värva en spelare som Barton. Joey har inte gjort någon glad den här säsongen och hans korkade attacker på motståndarna gör inte saken bättre. Bolton är dock ute efter mittfältare.

Chelsea

Ashley Young-
Den kvicke vänstermittfältaren har fångat Chelseas intresse. Ett stort framtidsnamn som Chelsea kan tänka sig betala 20 miljoner pund för.

Sergio Aguero- Atletico Madrids stjärna kan vara på väg att lämna klubben. En framtida storstjärna som betyder oerhört mycket för Atletico, vågar de sälja?!

Xabi Alonso- En ofta underskattade mittfältare i Liverpool. Bär ofta upp laget tillsammans med Gerrard och Torres. Chelseas kommande tränare Ancelotti sägs vara en stor beundrare. Det känns dock tveksamt ifall Liverpool släpper en så pass viktig spelare till konkurrenten.

Pato- Ancelotti tros vilja ta med sig den unga brasilianska stjärnan från Milan.

David Villa- Ett bud på 40 miljoner pund har lagts.


Everton

Obafiemi Martins-
Martins vill inte spela i The Championship och Everton har visat ett intresse för den kvicke nigerianen.

Joao Moutinho-
Spelskicklig mittfältare som har börjat slå igenom i landslaget på sistone. Lär kosta runt 15 miljoner pund.

Fulham

Jag hittar inga konkreta rykten direkt men det lär jagas anfallare. Laget hade en riktigt tät defensiven under den gångna säsongen men anfallsspelet var under all kritik. Det lär även behövas en ny mittback ifall Hangland försvinner.

Hull City

Frazier Campbell-
Den förre Hull-spelaren som frälste laget genom att assistera Dean Windass på Wembley kan vara på väg tillbaka. Hull har lagt ett bud som United har acceperat, bara Campbell som ska accepetera budet nu.

Kevin Nolan/Kevin Davies.
En Duo som Hull har visat intresse för. Nolan lämnade Bolton för Newcastle någon månad innan Castles degradering. Han lär vara sugen på spel i PL igen. Bolton-kaptenen Davies verkar även han vara öppen för en övergång, Hull söker en anfallsskytt och då bör egentligen inte Davies vara rätt man. Laget behöver dock en riktig ledare och mittfältsgeneral.


Del 2 kommer när jag har tid och lust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar