fredag 4 september 2009

Bolivia är katastrofala på bortaplan!

Bolivia är ett riktigt uselt bortalag. Jag ser det som en skräll om laget överhuvudtaget får hål på Paraguay imorgon. 1,95 @ Unibet på att Bolivia inte gör mål, tages direkt!

Det Sydamerikanska VM-kvalet går mot sitt slut och det finns en riktig gobit att se fram emot. Argentina-Brasilien möts i en match där Argentina behöver alla poäng de kan få för att trygga sin ställning i kvaltabellen. Vad passar då bättre som uppladdning med att spana in matchen Paraguay-Bolivia.

Bortalaget är avsågat på en 9e plats och har märkbart svårt att prestera på bortaplan. Det går inte annat än att konstatera att Bolivia tar sina poäng p.g.a. den höga höjden hemma. Det är ett mediokert landslag som varit chanslösa i bortaspelet. Man kan bli mörkrädd om man tittar på lagets statistik utanför landets gränser. På 7 bortamatcher i kvalet har man skrapat ihop 1 poäng och målskillnaden är förskräckliga 4-22. Då ska det kommas ihåg att de 4 målen man har gjort har kommit mot försvarssvaga Venezuela och Ecuador, där det också spelas på hög höjd.

Nu ska Bolivia åka till Paraguay och jag har väldigt svårt att se hur laget ska lyckas skapa något i chansväg. Paraguay har ett riktigt starkt hemmafacit med 5 segrar på lagets 6 hemmamatcher. Försvaret har också varit kompakt med bara 3 mål insläppta.

Jag anser därför att det finns ett fantastiskt gott spelvärde i att Bolivia ska gå mållösa ur matchen då Unibet erbjuder bjudoddset 1,95. Detta synas!

Bolivia liras att inte göra mål till 1,95 @ unibet

/Lucas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar