lördag 26 september 2009

Premier League

Portsmouth-Everton. 4,15-3.40-1,90


Nederlagstippade Portsmouth har inlett säsongen KATASTROFALT. Det har blivit rekord-dåliga sex raka förluster. Laget saknar självförtroende och backen/mittfältaren Glen Johnson saknas enormt. De möter nu ett Everton som inlett säsongen riktigt svagt, laget har dock hittat formen på sistone och det har blivit tre raka segrar, med 11-0 i målskillnad!

Portsmouth har vissa frågetecken för viktiga Tal Ben Haim. Everton saknar fortfarande playmakern Arteta som är långstidsskadad.

Analys: Avslag. Everton har hittat formen och ska självklart ha en bra chans, jag tycker dock att Portsmouth har spelat upp sig lite på sistone och de kan nog klara av ett kryss.


Liverpool-Hull 1,13-8,00-19,00


Deras förra möte på Anfield slutade 2-2. Repris idag?

Extremt tveksamt.

Hull har problem just nu. Anfallet ser bättre ut än på många år, det är dock en STOR lucka som har öppnats sedan Michael Turner lämnade för Sunderland. Det finns dock vissa ljusglimtar i laget från Yorkshire. Det ser ut som att förra säsongens stjärnvärvning Jimmy Bullard är spelklar! Han skadade sig tidigt och har varit borta sedan dess.

Liverpool då? Jodå, lagmaskinen har kommit igång ordentligt nu! Detta har lett till fem raka segrar, varav den senaste togs borta mot West Ham. Laget har inga större avbräck.

Analys: Liverpool blir för starka. Hulls lag är troligtvis starkare än vad det var vid 2-2 matchen förra säsongen, det kommer dock ta en tid innan luckan från Turner har lappats ihop någorlunda bra. Jag rör dock inte oddset på 1,13. Första målet kommer innan den 28de (1,90) Alltid lite riskabelt dock. Jag känner dock att Liverpool får in ett relativt tidigt mål.


Kommer nog med mer under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar