måndag 7 september 2009

Kärt (?) återseende för Turner och Campbell

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/06/03/article-1023910-015ED3F800000578-77_468x609.jpg
Frazier Campbell- Då i rätt matchställ.

Sunderland-Hull (Sunderland gör mer än ett mål-1,88)


Sunderland är troligtvis det lag som har imponerat mest på mig när det kommer till värvningar i Premier Leaue den här säsongen. Den senaste erövringen är ironiskt nog en spelare från Hull. Mittbacksklippan Michael Turner skrev på för hårdsatsande Sunderland under den föregående veckan. Han kommer lämna ett stort gap i backlinjen, som redan var svag.

Hull är ett offensivt satsande lag som ofta är inblandade i målrika matcher. De har fått ett rejäl tillskott på anfallsfronten med Ghilas, Hunt, Altidore och Hesslelink. Phil Brown och Paul Duffen har dock gjort misstaget att glömma bort defensiven allt för mycket. Det känns INTE som ett genidrag att sälja sin mittbacksgeneral en dag före transferfönstret stänger. De lyckades låna in Ibrahim Sonko från Stoke, dock inte i närheten av Turners kapacitet.

Sunderland bör TYVÄRR vara för starka här. Hull spelade riktigt bra mot Bolton (sista 45) och det lilla jag såg från deras match borta mot Wolves såg helt okej ut. Det blir dock troligtvis en för svår uppgift här. Anledningen till att jag inte plockar den raka ettan är väl ganska simpel. Oddset är 1,85 på ettan. Jag tror att Sunderland vinner med 2-1 eller något liknande, det finns dock en liten chans till kryss, där med lockar 1,88 snäppet mer.

Matchen spelas på lördag.

Over and out //

2 kommentarer:

  1. De är bra. Sunderland borde helt enkelt kunna stänka in två bollar bakom ett svajigt Hull-försvar som saknar sin före-detta mittbackskapten.

    SvaraRadera