lördag 5 september 2009

Skicka in eran rad!!!

Det är mindre än två timmar kvar till deadline och det är INTE många rader som har kommit in. Skicka in den så fort ni kan!!




Idag bjuder jag på ett dubbeltips.

Norwich-Walsall 1 (1,62)

England-Slovenien Över 2.5 mål (1,65)

Dubbelodds: 2,67


Norwich verkar ha vaknat till efter mardrömsstarten borta på Layer Road där de blev överkörda av Colchester. Laget har inte spelat på topp men det har trots allt blivit tre segrar på de fyra senaste, förlusten kom mot Sunderland i ligacupen. Laget spelade trots allt i The Championship förra säsongen och deras ambition är naturligtvis att spela där inom så kort tid som möjligt igen. Laget är hemmastarkt och har ett bra facit mot Walsall, deras senaste möte slutade med en 5-1 seger.

Walsall är ett lag som lär hålla till i den nedre mitten av tabellen. Laget har inte börjat serien speciellt bra och de kommer även från en uttömmande förlust i J.P trophy. Matchens utgång fick avgöras på straffar efter 120 minuters spel. Walsalls målskytte är en bidragande effekt till de krassliga resultaten. Det har blivit tre raka matcher utan något mål framåt. Detta kan jämföras med Norwich som har gjort sju mål framåt och endast släppt in ett på de tre senaste.

England-Slovenien

England är helt enkelt för bra här. Jag är medveten om att det är en träningsmatch men det betyder inte att England ställer upp med ett "dåligt" lag. Det lär troligtvis bli spelare som Terry, Rooney, Gerrard, och Lampard som får lira lite boll ikväll, (ni kanske har hört talas om dem?). Skämt åsido så lär det helt enkelt bli en hel del mål ikväll. Jag hade handikappspelet på England nerskrivet först men oddset på över 2.5 var snäppet högre, det vore ju ganska snöpligt om det blev 2-0 nu dock.

Slovenien är inne i ett viktigt läge i sin VM-kvalgrupp och lär inte vilja förta sig här. De jagar Nordirland i gruppen och varje poäng där kommer bli viktig. De har dock ett högst mediokert landslag.

Jag tror på 3-0 till England.

Dubbeln till 2,67 känns spelvärd.



Lämna in era rader nu! Ni har lite drygt en timme på er!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar