tisdag 12 maj 2009

Dortmund har chansen.

Lucas levererar dagens enda tips. Jag ska iväg på en kurs imorgon så det är tveksamt ifall det blir något överhuvudtaget då. Det går ju dock bra att besöka Lucas blogg där något Bundesliga-tips lär dyka upp. Tryck "här"


Alexander Freis Dortmund kommer med 7 raka segrar i Bundesliga till dagens toppmatch mot Wolfsburg på Volkswagen-Arena. Jag tror på minst 1 ny poäng efter kvällens match!

Jag har påpekat i ett par omgångar att Wolfsburg verkligen är på väg neråt i formen. Ligaledningen var säker för bara ett par veckor sedan men nu så flåsar FC Bayern, Hertha, Stuttgart och även dagens motståndare Dortmund, Wolfsburg i nacken. Dortmund är inne i en riktigt bra trend och det passar laget utmärkt att utan press komma till Volkswagen-Arena för att rubba ett Wolfsburg med guldfrossa.

Den största anledningen till att Wolfsburg har börjat tappa är att den magiska anfallsduon Grafite och Dzeko har börjat dippa i form. Tidigare under vårsäsongen gick det mesta in som nådde anfallarnas fötter, men det har varit kämpigare med utdelningen under de senaste veckorna.

Dortmund kommer till dagens match med 7 raka segrar och man har på de matcherna imponerat stort i defensiven. Bara 2 insläppta under segerstreaken. Jag tycker Dortmund har all världens chans att minst klara oavgjort i kvällens 32:a omgång.

Dortmund +1 (trevägars) liras till 1,80 @ Nordicbet
/Lucas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar