lördag 23 maj 2009

Premier League-Avslutningen

Världens bästa liga går mot sitt slut för den här säsongen.
Manchester United är segrare, bottenstriden är dock långt ifrån avgjord.



Sunderland: 36 Poäng -19

Hull City: 35 Poäng -24

Newcastle: 34 Poäng -18

Middlesbrough 32 Poäng -28


Sunderland-Chelsea

En svår uppgift för det pressade Sunderland. Chelsea har en grym form och blir svårstoppade. Det räcker dom med all säkerhet med 1 poäng för att säkra kontraktet.

Hull City-Man United.

Hull möter ett reservbetonat Man United i en match där de kan säkra kontraktet. Laget kommer ha fullt stöd på läktaren men det gäller att inte underskatta Man Uniteds hungriga reserver.

Aston Villa-Newcastle

Newcastle måste ta minst en poäng här. Laget är dock extremt ostabilt och Villa borta på Villa Park är inte lätt. Aston Villa har dock ingen bra form.

West Ham-Middlesbrough

Endast vinst för Middlesbrough som gäller, samtidigt som de övriga lagen torskar. Det är inte mycket som talar för stackars Gareth Southgate och hans mannar. West Ham är svårbesegrade hemma på Upton Park men har inget att spela för.

Liten lista för vad som krävs för varje lag.


Sunderland säkrar kontraktet om
  • De vinner eller spelar oavgjort.
  • Förlorar samtidigt som antingen Hull eller Newcastle torskar

Hull
säkrar kontraktet om
  • de spelar oavgjort hemma mot United samtidigt som Newcastle torskar, Newcastle har en klart bättre målskillnad.
  • De vinner
  • laget förlorar samtidigt som Newcastle förlorar tillsammans med Middlesbrough.


Newcastle säkrar kontraktet om.
  • De spelar oavgjort samtidigt som Hull förlorar.
  • De vinner, då får dock inte Hull och Sunderland vinna sina matcher.
  • De vinner samtidigt som Hull vinner och Sunderland torskar, vice versa
Middlesbrough säkrar kontraktet om.
  • De vinner med minst fyra mål samtidigt som att både Newcastle och Hull förlorar.



Det där blir förhoppningsvis inte allt för rörigt, ehmmm hehe.


Det här är vad jag tror kommer hända.


Jag räknar bort Middlesbrough redan nu. Det är enligt mig en extremt liten om ens obefintlig chans att de klår täta West Ham med fyra baljor. Laget har dessutom riktigt svårt att göra mål.

Det kommer enligt min teori stå mellan Newcastle och Hull City.

Hull spelade riktigt bra sistone borta mot Bolton och det känns som om de bör kunna plocka någon poäng hemma mot Man United som enligt tidiga rapporter skickar följande trupp.

Kuszczak, Amos, Neville, Brown, De Laet, Ferdinand, Chester, Eckersley, Simpson, Fabio, Nani, Fletcher, Gibson, Tosic, Martin, Drinkwater, Macheda, Welbeck.

Det finns flera namn där som jag aldrig har hört talas om (Amos, De Laet, Chester, Eckersley). Startelvan kan dock bli intressant och Nani, Tosic, Macheda och Welbeck är inga dåliga spelare direkt. De kommer nog vilja visa Sir Alex vad de kan.


Newcastle var en enorm besvikelse hemma mot Fulham senast. De hade chansen att ta ett stort steg mot ett nytt kontrakt, detta förvaltade dem genom att förlora. Man borde ju kunna tycka att deras sköna hemmaseger mot Middlesbrough omgången innan borde ha gett dem en hel del kraft. Nu får de istället bege sig av till Birmingham och Villa Park för att hoppas på det bästa.

De har inte spelat bra på sistone men motivation ska ju slå klass. Det skadar inte heller att Aston Villa har sett oerhört bleka ut på sistone.


Då jag är Hull-supporter så hoppas jag givetvis på att klassiska Newcastle som spelat i Premier League de senaste femton åren torskar med sisodär 5-0, ska jag vara lite seriösare så tror jag att de maximalt klarar av ett kryss. Hull-matchen är omöjligt att förutse.


Well, det var väl en liten snurrig och flamsig förhandstitt inför imorgon!

Come on Hull City!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar