torsdag 14 maj 2009

Underskattade

En liten lista med några underskattade spelare i Premier League.


Jag har sett för lite matcher med Stoke, WBA, därav bristen på "såna" spelare.




Mikel Arteta-Everton-
En oerhört spelskicklig mittfältsmotor som alltid levererar kliniska inlägg. Då han inte spelar i ett "big four" lag så blir det ofta att han levererar i det dolda. Arteta är oerhört viktig för Everton men det kan bli svårt för dem att behålla honom. Dessvärre så har Arteta varit skadad ett tag nu och han missar resten av säsongen.


Jussi Jaaskelainen-Bolton. En livsviktig spelare för Bolton Wanderers. När Jussi spelar på sin absoluta topp så är han med all sannolikhet en av de bästa i världen. Ifall vi kollar i statistiken över hållna nollor så ligger Bolton näst sist, det säger dock mer om Boltons försvar än om Jussi.

Tim Cahill-Everton. Hur många australiensare kan ni nämna som är någorlunda proffesionella inom fotbollen? 3-4? Tim är en stjärna i Everton och levererar alltid. När anfallarna är ur form så kliver han upp, när defensiven faller så kliver han ner. Den här säsongen så har han producerat åtta mål framåt tillsammans med fyra assist. Den enda svagheten med Cahills spel är hans temprament, det blir allt för ofta en del onödiga kapningar som renderar i gula kort.

Glen Johnson-Portsmouth. Talangen som aldrig riktigt slog igenom. En snabb och bollskicklig mittfältare som har ett ruggigt skott. Glen har dock aldrig riktigt slagit igenom och han lever väl fortfarande lite i det dolda nere i dystra Portsmouth.



Jag ska se ifall jag kan få Lucas att göra en liknande med Bundesliga!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar