lördag 8 augusti 2009

The Championship

Då är "den" äntligen här. The Championship smygstartade redan igår men det är idag som majoriteten av omgångens första matcher spelas. Jag kan inte låta bli att skriva en liten analys.



http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club%20Home/2009/3/15/1237137940932/Ross-McCormack-001.jpg
Ross McCormack firar efter ett mål, liknande scener idag?.


Cardiff-Scunthorpe 1 (1.72)


Jag är tyvärr ute lite i sista sekunden med det här tipset. Jag drog in en liten slant på den igår och då stod oddset i 1.85. Nu har det som synes sjunkit, oddset är dock acceptabelt fortfarande.

Cardiff är en av förhandsfavoriterna inför den här säsongen. De har ett talangfullt lag blandat med rutinerade spelare. De är erkänt svårslagna på sin hemmaplan i Wales och den förra säsongen så missade de playoff väldigt knappt, på målskillnad för att vara exakt. Deras hemmafacit var 15-5-4. Den här säsongen så kommer anfallsparet att utgå från McCormack samt Chopra som värvats från Sunderland. Det är flera lag som har varit sugna på McCormack men Cardiff ser ut att få behålla talangen.

Scunthorpe är även de förhandsfavoriter inför den här säsongen, dock till den lite mindre smickrande bottenstriden. De slutade sexa i League One den föregående säsongen men lyckades med bedriften att kvala sig upp. De var uppe i The Championship säsongen 07/08 men då blev det relegation med desamma. Det är mycket som talar för det även denna säsongen. De har helt enkelt inte en tillräckligt bra trupp. Det förekommer även vissa skadeproblem i laget just nu.


Jag tror att Cardiff öppnar säsongen starkt. De bör klara av Scunthorpe utan några större problem. Ifall inte oddset lockar så finns oddset 2.25 på att de leder i halvtid.

Over and out //

1 kommentar:

  1. Hejsan! Tack för en fin sida.

    Vill även varmt rekommendera en bra odds sida som ger helt gratis rådgivning av dagens bästa spelbara objekt.
    http://www.wingame.wordpress.com

    Mvh Danne

    SvaraRadera