söndag 2 augusti 2009

Tidigt spel på Wolfsburg!

Volkswagen Arena kommer fortsätta att vara en skräck för alla motståndare!


På fredag drar bundesligasäsongen i gång. Först ut är mästarna Wolfsburg, som tar emot Stuttgart hemma på Volkswagen Arena. Ni som följde bundesliga ifjol kommer säkert också ihåg vilken njutning det var att se Wolfsburg spela inför sin hemmapublik. Facitet laget hade på sina 17 hemmamatcher var mördande 16 segrar och en oavgjord. Motsvarande möte mellan Wolfsburg och Stuttgart slutade 4-1 i fjol.

Som jag tidigare har skrivit så har Wolfsburg fått behålla samtliga nyckelspelare ifrån fjolårssäsongen. Vi kan altså se fram emot att se forwardsduon Grafite och Dzeko ytterliggare en säsong, vilket ska bli riktigt kul. Dessutom har Wolfsburg värvat in den hypersnabba forwarden Obafemi Martins ifrån Newcastle, samt breddat mittfältet med dansken Thomas Kahlenberg. Wolfsburg har därför ett bättre lag på pappret i år, samtidigt som premiärmotståndarna Stuttgart har blivit av med deras storstjärna Mario Gomez till Bayern München.

Wolfsburg genrepade fint med att enkelt vinna i cupen mot Wehen Wiesbaden borta med 4-1, så allt är som det ska inför ligapremiären.

Då jag är övertygad på oddsänkning lirar jag redan nu Wolfsburg till 2,10 mot Stuttgart @ expekt.

/Lucas

2 kommentarer:

  1. Jag ryggar, tack så mkt.

    SvaraRadera
  2. Snygg sida med bra skriven info å rekar. Lycka till! / Pricehunter

    SvaraRadera