onsdag 19 augusti 2009

Hull åkte på stortorsk.

Det blev torsk för Hull idag, en stor sådan.

Hull förlorade med något som kan liknas vid tennis-siffror idag. Detta gör väl mitt segerspel till en ganska klen tröst. Jag trodde på över 2.5 mål, det blev sex mål. Phil Brown startade med fel taktik och detta uppmärksammade han efter tjugo minuter. Det var dock alldeles försent, Tottenham ledde nämligen redan med 2-0. Han bytte in Geovanni som av någon anledning satt på bänken. Han var med och fixade in reduceringsmålet tätt där på.

Hull hade även in 2-2 men det blev bortdömt ganska tveksamt enligt rapporter. Tottenham blev för starka efter det och Hull maldes ner. Matchen slutade till slut 5-1.

Hull möter Bolton i nästa omgång och då vill jag se lite poäng. Laget har förhoppningsvis förstärkts av Altidore vid den tiden.

Det intressantaste är dock inte Hulls match. Vi riktar istället in strålkastarna på Burnley och Turf Moor. Burnley stod nämligen för en praktskräll och besegrade de regerande mästarna med 1-0. De ska enligt rapporter ha varit bra mycket bättre än United i första halvlek. Det hjälpte inte heller till när Carrick missade en straff.