torsdag 20 augusti 2009

Fredagsmatch i Bundesliga!

Josip Simunic har kommit in med stor Pondus, och därmed gjort Hoffenheims försvar mycket bättre sedan fjolårssäsongen.


På fredagskvällen öppnar bundesliga sin 3e omgång med matchen Hoffenheim-Schalke. Bortalaget Schalke är erkänt Tysklands mest disciplinära lag och omsätter i regel väldigt lite mål. Den här säsongen har man öppnat med en 2-1 seger borta mot Nürnberg samt en säker 3-0 victoria hemma över Bochum. Schalke är ett hårt arbetande lag som i och med Felix Magaths intåg blivit ännu starkare. Nu väntar en tuff bortamatch mot Hoffenheim och Schalke har alla möjligheter att kriga till sig ett bra resultat i en hård fight.

Hoffenheim är ett lag som stärkt upp sin defensiv till den här säsongen. Kroaten Josip Simunic är ett riktigt tungt nyförvärv. Han tillhör absolut topp 3 i ligan på sin position, och han har verkligen bidragit till ett Hoffenheim som i år har en bättre balans. I lagets inledande matcher har man fått med sig 1-1 hemma mot Bayern, och 0-1 borta mot Leverkusen.

Jag tycker det finns stor risk att det kommer bli något liknande i målväg nu när Schalke kommer på besök. Motsvarande möte ifjol slutade 1-1 och det kan mycket väl vara ett gångbart resultat även i år.

Jag lirar under 2,5 mål till 2,10 @ unibet

/Lucas

6 kommentarer:

  1. Du verkar vara i bra form just nu, så jag ryggar! :)

    Lycka till och tack för en bra blogg!

    SvaraRadera
  2. Tja, du som har så bra koll på tyska ligan. Vilket lag tror du vinner hela ligan?

    Såhär ligger oddsen:
    Bayern München 1.80
    Schalke 7.00
    Wolfsburg 7.00
    Hamburg 13.00
    Werder Bremen 15.00
    VfB Stuttgart 17.00
    Borussia Dortmund 21.00
    Bayer Leverkusen 21.00
    Hoffenheim 41.00
    Hertha Berlin 51.00
    Nåt av dom lagen kommer jag lägga in ett tips på (inte bayern), har du nåt råd att ge?

    SvaraRadera
  3. Bayern München är fortsatta favoriter till titeln med tanke på vilken bra trupp laget har. 2 poäng efter Hoffenheim borta och Werder Bremen hemma är inte så dåligt som tidningar och medier vill få det till, men jag finner inget spelvärde i laget som ligasegrare till 1,80.

    Jag tror att Hamburg kommer bli riktigt farliga, jag tycker laget har imponerat fint i inledningen och man visar upp en stor truppbredd, vilket är viktigt att ha när man också ska dubblera med spel i Uefa Europa League. HSV har värvat riktigt vasst i sommar och framförallt så kan Zé Roberto bli tungan på vågen när ligan ska avgöras i vår. Efter all sin rutin ifrån framgångarna i Bayern München, kommer han bidra med en stabilitet som tidigare har saknats i HSV.

    Hamburg är en riktigt bra outsider till Bayern München i kampen om ligatiteln. 15 ggr pengarna @ expekt på Hamburg är absolut värt en peng.

    /Lucas

    SvaraRadera
  4. Okej, tack så mycket! Då kör vi på Hamburg då :)

    SvaraRadera
  5. Tack för spelet Lucas satt ju pinsamt bra. Bra form överlag på bloggen, hoppas att Pierres spel inför imorgon håller också.

    Tackar för pengarna på detta spelet!

    SvaraRadera
  6. Satt stensäkert, 0-0 :D

    Tackar!

    SvaraRadera