måndag 31 augusti 2009

Newcastle fortsätter marschen mot Premier League?

http://timeaddedon.com/wp-content/uploads/2009/02/joeybarton.jpg
Ska Joey Barton kunna hålla sig från de gula och röda korten idag?




Newcastle-Leicester. Newcastle vinner med ett måls marginal (3,60)



Newcastle har börjat säsongen riktigt stabilt. Det har blivit tre raka segrar efter debutmatchen mot WBA som slutade 1-1. Laget har inte släppt in ett mål på de tre senaste matcherna heller (ligacupen borträknad).

Leicester har börjat stabilt de också. Det har blivit två segrar och två oavgjorda matcher hittills, inte en dålig inledning för en nykomling.

Newcastle har något av ett anfallsproblem inför den här matchen. Det ser ut som att både Shola Ameobi och Andy Carroll missar matchen. Det står även klart att Xisco och Gutierrez kommer få se matchen från sidlinjen p.g.a skador.

Leicester o andra sidan får tillbaka sin mittfältsgeneral Steve Howard. Det finns även en chans att Man City-lånet McGivern tar en plats i truppen. Efter en snabb sökning så verkar det vara en ung spelare som helt enkelt är en överskottsspelare i Man City. Ingen som skrämmer någon på förhand iallafall.

Det finns flera olika spel-alternativ.

Newcastle-seger till 1,85

Nile Ranger som målskytt till 3*pengarna. Han kommer troligtvis vara ensam anfallare på topp.

Och att de vinner med ett mål till 3,60. Jag tror att Leicester kan bjuda till ganska bra motstånd, dock inte tillräckligt. Det känns ganska troligt att matchen slutar antingen 1-0 eller 2-1.


Jag chansar och har 3.60 oddsaren som statistikspelet.



Jag ska se om jag hinner återkomma med Barca-Sporting.

Over and out //

Edit 22:49 Jag menade självklart Nile Ranger som målskytt och inte skadade Shola. Inte för att det spelar någon roll nu efter matchen när ingen av dem gjorde mål men, rätt ska var rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar