fredag 14 augusti 2009

Hannover 96 vs Mainz 05

Jiri Stajners Hannover 96 hemmaspelar mot nykomlingen Mainz och 1an lockar till spel till 1,95 @ unibet.



På lördagen spelas en hel del intressanta matcher i Bundesliga. En som jag ser fint spelvärde i är Hannover hemma mot Mainz. Nykomlingen Mainz har haft bekymmer med både skador och på ledarfronten, då norske tränaren Jörg Andersen fick lämna laget nära inpå seriestarten.

I första matchen på hemmaplan kunde Mainz med mycket hjärta och en hel del tur få med sig 1 poäng mot Bayer Leverkusen. Enligt mitt sätt att se det var det mer Leverkusen som slarvade bort segern, med bland annat missad straff och brända chanser, än Mainz förmåga som ledde till det oavgjorda resultatet.

Jag tyckter Mainz redan har den tunnaste truppen av samtliga bundesligalag och nu när man har inte mindre än 9 man på skadelistan, inklusive de viktiga nyförvärven Polanski och Ivanschitz, då tror jag på en tuff resa borta mot Hannover. Ivanschitz ser dock ut att kunna medverka, men formen på honom kan inte vara den bästa.

Hannover premiärspelade mot Hertha Berlin, och gjorde det också helt okej. Det hade inte alls varit orättvist med ett oavgjort resultat, men Herthas Gojko Kacar ville annat med sitt mål i slutet av matchen. Ser man till förra säsongen är Hannover ett lag som är mycket bättre hemma och nu får man också offensiven förstärkt då den skicklige ivoryanen Didier Ya Konan ifrån Rosenborg har tillkommit så sent som idag. Han väntas också bli spelklar till helgen, vilket är positivt för Hannover som till och från har problem med målskyttet.

Hannover liras relativt tungt till 1,95 @ unibet

/Lucas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar