tisdag 25 augusti 2009

Ligacupen-En spelares mardröm

Ligacupen, finns det något osäkrare att tippa på? Tränarna låter grabbarna som knappt utvecklat fjun på hakan spela, spelarna saknar motivation, smålagen går för fullt och fäller ofta favoriterna, osv. Det är väl dock bara att borra ner huvudet och köra förmodar jag.


http://images.icnetwork.co.uk/upl/birmmail/mar2009/8/9/image-5-for-birmingham-city-v-southampton-gallery-652611267.jpg
Det blir nog hårda tag idag mellan Southampton och Birmingham.


Southampton-Birmingham. Birmingham gör max ett mål (1,88)



Klassiska Southampton stod på ruinens brant vid förra säsongens slut. Laget har dock uppenbarligen klarat sig. Säsongen har börjat ganska trevande, två förluster och en oavgjord hittills. Det finns dock potential i truppen, spelare som Saganowski, Bradley Wright Phillips, Raziak är ju inte helt okända (för mig åtminstone). Vi finner även den gamla bajaren/gnagaren Alexander Östlund i backlinjen.

Birmingham har problem med målskyttet just nu. Det har på de fyra senaste matcherna blivit ett mål. Det målet kom på tilläggstid hemma mot Birmingham efter en straff, vilket kanske säger en hel del. Inför den här matchen har de en ganska lång skadelista, Dann, Vignal, Taylor, Ridgewell, Murphy, Bent, Jerome, Johnson samt Phillips saknas, (Ja, jag läser på svenskafans.com). Laget har bara två anfallare från A-truppen tillgängliga till den här matchen.

Det luktar 1-o seger till valfritt lag /1-1. Två formsvaga lag som riktar in sig mer på sin egna liga.


Ett på förhand kanske udda spel men, gillar inte att tippa på tveksamma ligacup-matcher i vanliga fall. Vi får se vad som händer.

Over and out //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar