onsdag 5 augusti 2009

Time to cash in

Nu är det dags för några tips igen. Jag har inte funnit något vidare spelvärt de senaste dagarna men nu så. Tipset med Forward föll tyvärr. Det blev en 2-1 förlust uppe i Dalarna.



Häcken-Gais 2 (4.10)

Här ser jag helt enkelt ett stort spelvärde på 2an. Gais har inte vunnit på de tretton senaste ligamatcherna och en relegering ser ut att vänta ifall de inte vänder på den trenden snart. Laget har spelet helt okej trots den bistra trenden. Det har blivit poäng mot bland annat AIK, Halmstad, Malmö och Kalmar på sistone. De tappade bland annat en 2-0 ledning mot AIK och Kalmar.

Deras motståndarna Häcken är inne i ett bättre stim. Det har blivit sju raka matcher utan förlust nu. Den senaste förlusten kom mot bottenlaget DIF. I sin senaste match så tappade de en 2-0 ledning och fick dessutom en spelare utvisad. Detta betyder alltså att Häcken kommer få klara sig utan mittfältaren John Chibuike.

Det var fem år sedan som Häcken besegrade Gais! Allt kan hända i derbyn och därför tycker jag 4.10 är spelvärt, oavsett vilka som är förhandsfavoriter.



Hapoel Tel Aviv- IFK Göteborg 1 (1,75)


Jag tror inte att det finns en chans att IFK vänder det här underläget. De hade sin chans på hemmaplan, den chansen förvaltade de genom att förlora med 3-1. IFK är inte inne i någon vidare form just nu och det har verkligen märkts på resultaten. De låg under med 2-0 mot Häcken i sin senaste match. Laget hade dock lite flyt och genom en Häcken-utvisning så kom de in i matchen igen. Matchen slutade 2-2 efter två mål i slutminuterna.

Hapoel hade en slow-start i den första halvleken där de kände av motståndet. De är inte inne i sin säsong ännu så formen är nog inte den allra bästa. Laget är dock starkt på hemmaplan och kommer nog stärkas ännu mer av publiken på plats.

IFK har inte klarat av förlusterna av Wernbloom, Söder, Bjärsmyr och Adam Johansson bra. Laget är svajigt och de flesta i spelartruppen vet nog att det blir ett mission impossible att vända 1-3. Jag tror att Hapoel vinner dett utan att förta sig. Oddset 3.12 på handikappseger är även det mycket fint.


Den här dubbeln ger 7.17*pengarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar